Vaši každodenní stravu připravuje zkušený tým pracovníků nemocniční kuchyně v čele s šéfkuchařem. Nutriční terapeut sestavuje skladbu jídelníčku a v případě potřeby také speciální dietu podle zadání Vašeho ošetřujícího lékaře. Kontroluje činnosti přípravy a výdeje stravy. Dieta je důležitý činitel v léčbě Vašeho onemocnění, proto Vám doporučujeme ji dodržovat. V případě potřeby je Vám na oddělení k dispozici vyčleněná lednice. Donesené pokrmy není možné na odděleních ohřívat.
Občerstvení
Drobné občerstvení a výběr teplých i studených nápojů Vám nabízí bistro v 5. podlaží u centrální kartotéky. Vy i Vaše návštěvy jste také zváni k posezení v příjemné nemocniční jídelně a kavárně v 1. podlaží hlavní budovy, kde najdete výběr teplých i studených jídel, salátů, moučníků a nápojů. Pacienty prosíme aby vzhledem k možnému dietnímu režimu konzultovali využívání služeb občerstvení se svým ošetřujícím lékařem. Více informací >>